Dagelijks bereikbaar op
(077) 3823051
Volg ons op Facebook

Klaver staat voor u klaar

Bij Klaver Automobielen Venlo hechten we veel waarde aan twee zaken: service en klanttevredenheid. Al sinds het ontstaan in 1969, toen dhr. Klaver het dealerschap voor het merk Toyota startte, zijn deze kenmerken leidend in de werkwijze van het autobedrijf. In 1998 namen dochter en schoonzoon het bedrijf over. Er is een hecht team van toegewijde medewerkers, die elke dag voor u klaarstaan om u te voorzien van de beste service.

Dat maakt Klaver Automobielen al ruim 47 jaar hét adres voor zorgeloos autoplezier. Niet voor niets zijn we al die tijd al een begrip in de regio Venlo. Naast onze specialisatie in kwaliteitsmerk Toyota bieden we namelijk ook een ruim aanbod auto’s en occasions van andere merken. We beschikken over een doorlopend aanbod van zeer goed onderhouden occasions. Voor aflevering worden al onze auto’s van binnen en buiten schoongemaakt. Schaft u bij ons een occasion aan, dan wordt deze afgeleverd met onderhoudsbeurt en nieuwe APK. en is de aanschafwaarde hoger dan €4750? Dan krijgt u er BOVAG-garantie bij. Financiering kan ter plaatse geregeld worden.

AutoFirst

Ook kunt u terecht in onze modern ingerichte werkplaats, waar we dagelijks bezig zijn met onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, het uitvoeren van APK’s en schadeherstel. Voor Toyota leveren we originele onderdelen en voeren  we garantiereparaties uit.  Sinds 1 oktober 2015 is onze werkplaats uitgebreid met deze landelijk opererende universele werkplaatsformule AutoFirst, die zeer geschikt is voor de wat oudere auto’s. Dit stelt ons in staat om alle merken te repareren en te onderhouden tegen zéér scherpe prijzen. Tevens ontvangt u na onderhoud een gratis AutoFirst-pechhulppas voor één jaar.

Het team van Klaver Automobielen Venlo staat met gedegen vakkennis en een laagdrempelige formule voor u klaar. Voor de beste service, een ruim aanbod occasions en zorgeloos autoplezier. U bent bij ons aan het juiste adres!