Dagelijks bereikbaar op
(077) 3823051
Volg ons op Facebook

Schadeherstel

Autoschade is vervelend en wilt u het liefst voorkomen. Soms is het echter onvermijdelijk en wordt u toch met schade geconfronteerd. In dat geval kunt u voor een gedegen en vakkundig schadeherstel aan uw auto bij Klaver Automobielen Venlo terecht. Van herstel tot en met de financiële afhandeling; wij kunnen het gehele schadetraject voor u verzorgen. We beschikken over de juiste expertise en zijn een erkend Schade Garant-reparatiebedrijf.

Ook in het geval van ruitschade bent u bij Klaver aan het juiste adres. Wij zijn in staat uw voorruit te vervangen of indien nodig te repareren, bijvoorbeeld bij steenslag. In de meeste gevallen wordt dit gedekt door uw verzekering.

Van kleine beschadigingen tot grote schadeherstelprojecten: de deskundige monteurs van Klaver Automobielen Venlo pakken elke klus vakkundig aan. We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van schadeherstel en hanteren bovendien zeer interessante prijzen. Wilt u het schadeherstel aan uw auto door Klaver laten uitvoeren? Neem dan gerust contact op met Hay Theeuwen, 077-3823051.